A mozgás élet-Admin
A mozgás élet-Elérhetőség-Kapcsolat-E-mail
A mozgás élet-Ajánld az oldalt-Programok-Amit a Bükkről tudni érdemes
A mozgás élet-Főoldal-Kezdőoldal-Home-Fedezd fel a természet szépségeit-Bükk hegység
A mozgás élet-Oldalterkep
A mozgás élet-Ünnepnapok-Nevezetes napok-Kultúrtörténeti programok
A mozgás élet-Olvasókuckó-Versek-Regények-Mondák-Kultúrtörténet-Turistaság
A mozgás élet-Eger-kultúrtörténet-Bükk hegység-kirándulás-túrázás-természetjárás-utazás
A mozgás élet-Gyermekvédelem
A mozgás élet-Ünnepnapok-Nevezetes napok-Kultúrtörténeti programok
A mozgás élet-Csereoldalak-Bannereink-Linkpartnerek-Bannerpartnerek
A mozgás élet-In memoriam Wass Albert Erdélyi Magyar író
Időkép - Időjárás
A mozgás élet-Névnaptár-Nevezetes napok-Kultúrtörténet
A mozgás élet-Eger-Fazola Henrik- Címeres kapu-Kultúrtörténet
Eger Szépasszony-völgy-A mozgás élet-Kirándulás-Szállás-Természetjárás-Kultúrtörténet
Természetjárás, nárcisz
Természet
A mozgás élet-Kerékpár Kresz-Városi biciklizés-Természetjárás-Túrázás A mozgás élet-szállás-kulcsosház A mozgás élet-Fedezd fel a Nemzeti Parkokokat Magyarországon A mozgás élet-Erdei Kisvasutak

Ezeket a termékeket fogyasztom

Freedom
Freedom
Active HA
Active HA
Vision
Vision
Activator
Activator

A Freedomban az Aloe Vera olyan anyagokkal együtt van jelen amelyek segítenek a megfelelő izületi funkciók és a mozgékonyság fenntartásában. Izletes narancs juice formájában élvezetes frissitő italként fogyaszthatjuk. A glukosamin szulfátot és a chondroitim szulfátot két olyan természetes vegyületet egyesítettek az Aloe Vera gél tulajdonságaival amelyek segítenek fenntartani az egészséges izületi funkciókat, az egészséges porcok szerkezetét és egészségét miközben ezeket a természetes "ütődés elnyelőket" hidratáltan tartják. Ugyanakkor az izületekben található izületi folyadékban bíztosítja a szükséges viszkozitást, lehetővé téve, hogy a felületek szabadon csússzanak el egymáson. A szervezet öregedésével egyre kevésbe képes arra, hogy produkálja az egészséges port ilyen természetes elemeit, amely aztán elvezet a kopásokhoz, és az izületek elhasználódásához. Ez a termékek természetes tápanyagaival az elkopás elleni védelem első vonala.

Active Ha hidratáló és nedvesség pótló hatású, alacsony molekula-súlyú hyaluron sav, gyömbér olaj és kurkuma egyedülálló ötvözete a leghatékonyabb természetes folyadékpotló táplálékkiegészítő izületeink és bőrünk számára. Ahogy öregebbekké válunk a testünk elkezdi mutatni a jeleket. Csökken a mozgékonyságunk. A testünk alapvetően egy nagy biokémiai gépezet izmokkal és inszalagokkal. ez a mozgás funkció lassul le a kor előrehaladtával. Mindez változhat az Active Ha fogyasztásával, mivel egy természetes és különleges fehérjével a hyaluronic sav hatására szinte kipárnázza az izületeket és az izmokat. Szinte keni ezeket a szerveket mert az öregedés folyamatában testünk egyre kevesebbet termel belőle és ezt pótólja ez a folyadékpótló hidratáló szer. A hyaluronic sav kedvez a bőrnek. Felhasználják az arc kozmetikai termékekhez is néhányban, mivel a vízmolekulákat vonzza és tartósan megtartja a bőrben. Ezáltal fiatalit és egyben egészségesebbé tesz.

A látás megörzése az egyik legfontosabb dolog. A látás drága kincs aminek védelme érdekében különösen oda kell figyelnünk szervezetünkre. A Vision egy étrend kiegészítô fekete áfonyával, luteinnel és zeaxanthinnal, ezen felül antioxidánsokkal és más tápanyagokkal. A fekete áfonya közkedvelt, régóta alkalmazott gyógynövény, mely biztosítja a jó látás feltételeit, és javítja a szembe jutó vér áramlását. A lutein egy ismert karotenoid, amely számos zöldségfélében és gyümölcsben is megtalálható, segítve a retina védelmét. A Zeaxanthin és Astaxanthin és más karotenoidok a jó látásért felelôsek. Amennyiben már gyengült a látásunk azt a folyamatot már nem lehet vele visszaforditani, de a romlást megállithatja illetve lassíthatja a szem öregedésének folyamatát. Szemnyomásos problémáknál, szürke hályog és zöld hályog esetén, és dioptriás problémáknál is jó eredményeket mutat.

Egy olyan bőrkondicionáló oldat amely különleges hidratáló, tisztító folyadák, 99,6%-ban stabilizát Aloe Vera gélből készült ezenkivül allantoinból áll. Enzimeket, aminosavakat és poliszacharidokat tartlamaz. Az allantoin szerepe ismert a sejtnövekedési és a sejtmegújulási folyamatokban. Az Aloe Vera összetételének köszönhetően többcélú felhasználásra alkalmas. Lehet használni a bőr tisztítására, fríssítésére, ősszehúzására, hidratálásra, kondicionálásra, de a tapasztalatok szerint kitűnő eredménnyel alakalmazható (saját felelősség mellett) szemápolásra is. A Facial Contour Mask porhoz adagolva készíthető el a habszerű bőrápoló maszk anyaga. Az elhalt bőrsejteket a maszkkal távolítsuk el, miáltal csak új sejtek maradnak, s így friss, ragyogó és gyönyörű lesz a bőrünk. PH-ja 4.5 , így ahhoz is elég finom, hogy a szem környékén használjuk . Az Aloe Activator hihetetlenül sokoldalú. Noha úgy tekintjük, mint az Aloe Fleur de Jouvence kollekció egyik elsődleges tagja, de kiugró hatékonyságú más szempontból is - így bőrtisztító, frissitő és ősszehúzó hatású. Ebben a funkciójában vegyünk egy vattacsómot és töröljük le az egész arcot és nyakat finoman és alaposan, amig tiszta nem lesz.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

  • 1.) Jelenlegi munkahelye biztosított a következő 10 évre?
  • 2.) Az Ön számára megfelelő időbeosztásban dolgozik?
  • 3.) Céljai eléréséhez megfelelő jövedelemmel rendelkezik?
  • 4.) Jövedelemben, karrierben biztosított az előmenetele?
  • 5.) Munkakörülményeivel maximálisan elégedett?
Ha a fenti kérdések közül legalább háromra nemmel felelt, Önnek szól az ajánlatunk!
Network rendszerben értékesített vitamin és táplálékkiegészítő készítmények ismertetéséhez munkatársakat keresünk.
Ha személyes tájékoztatást kér, töltse ki az alábbi adatlapot:(Az adatait a hatályos adatvédelmi törvénynek megfelelően titkosan kezeljük.
Az adatok csakis az Önnel való kapcsolatfelvételhez szükségesek azt harmadik személy részére nem továbbítjuk.)
Legtöbbismerős
A mozgás élet-Bükk hegység-Kirándulás-Természetjárás-Aktív pihenés-Kultúrtörténet
A mozgás élet-Aktív pihenés-Természetjárás-Kultúrtörténeti programok-Szállás
A mozgás élet-Gárdonyi Géza író - Eger - Kultúra
Szolgáltatónk - Domain - Webtárhely
A mozgás élet-In memoriam Wass Albert Erdélyi Magyar író
A mozgás élet-Bükk hegység-Fotogaléria
A mozgás élet. Fedezd fel a természet szépségeit. Az egészséges életstílus egyik alapja a megfelelő mennyiségű testmozgás. A mozgás valójában komplex módon zajlik a szervezetben, a környezetben, belső érzésekben, külső visszajelzésekben. Hatalmas mozgásigénnyel jövünk a világra, minden azon múlik, hogy a környezet elfogadja-e a mozgást, mint kommunikációt, mint alavető létezési formát. "Az élet egy angol keringő, mit eltáncolsz a sírig, boldogságod attól függ csupán, hogy kivel táncolod végig.
Eger A mozgás élet - Fedezd fel a természet szépségeit! - Amit a Bükkről tudni érdemes.
Utazás, aktív pihenés, kirándulás, szállás, túrázás, túrafelszerelés, természetjárás, egyéb kultúrtörténeti programok.
Free blog counter

Submitexpress Szolgáltatónk - Domain - Webtárhely Hunweb Hun-Web Linkek Linkpark Magyar honlap WYW kereső WYW link Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény
Legjobbak click Buszbérlés
eXTReMe Tracker
Online gombahatározó DVD Top Toplista   mrmunkaruha Banner Top websas.hu linkcsere

Design: © - Szerkesztő: © - 2005 - . - Minden jog fenntartva !